top of page

SAMARBEID

Vi har samarbeid med forskjellige aktører for å ha et komplett tilbud til våre kunder. Vi har selv høy kompetanse til å bistå våre kunder med mange av deres utfordringer. Våre kunder har dog innimellom utfordringer vi ikke kan gi god nok oppfølging på. Vi har derfor valgt å inngå samarbeid med både revisorer og advokater.
 

Ta kontakt med oss for en gjennomgang av de forskjellige produkter og avtaler vi kan tilby gjennom våre samarbeidspartnere.

Vi har avtale med følgende leverandører:

Adnor Advokat AS

Adnor er et Trondheimsbasert advokatfirma med stor kompetanse innenfor forretningsjus. Våre kunder får gunstige avtaler med Adnor.

http://www.adnor.no/

Revisorpartnere

Revisorpartnere er et revisjonsfirma med lang erfaring og kompetanse, med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Trondheim. Hos Revisorpartnere har du en fast revisor å forholde deg til, personlig og nær kontakt, og rask responstid. 

https://www.revisorpartnere.no/

Revisorpartnere.jpg
Eide Revisjon AS

Trondheimsbasert byrå som leverer revisjon- og regnskapstjenester. Vi har et tett samarbeid med Eide Revisjon. Slik kan vi tilby et komplett tilbud for deg som kunde. 

https://www.eiderevisjon.no/

logo-eide-revisjon.png
Økonomibistand

Vi benytter Visma Business levert av Økonomibistand. Som kunde av Mili Økonomi AS kan dere selv eksempelvis fakturere eller godkjenne inngående fakturaer. Vi kan tilby gode og fleksible løsninger, som er tilpasset de behov du som kunde har, for et enkelt og effektivt regnskap.

https://www.okonomibistand.no/

okonomi bistand logo.png
Orkla Credit

Orkla Credit AS leverer tjenester innenfor inkasso og fordringsoppfølging. De har både personlig oppfølging av kompliserte utestående fordringer og automatiserte løsninger for ordinære inkassosaker. Vår avtale kan benyttes av alle våre kunder til meget gunstige priser. Ta kontakt med oss for tilrettelegging og informasjon.

https://orklacredit.no/

Tjenester

Vi tilbyr tjenester innenfor økonomi,

regnskapsføring og årsoppgjør.

Dataløsninger

Vi tilbyr kundetilpassede løsninger for

fakturering, lønn og regnskap.

bottom of page