top of page

BDO-seminar i Trondheim 4. juni

Beskytt virksomheten din!

Dataangrep er den absolutt største sikkerhetstrusselen mot norske virksomheter. Likevel er det mange norske virksomheter som ikke har tatt innover seg at trusselen er reell. Og det er mange som ikke vet hvor lett de kan beskytte seg bedre. I dette seminaret deler vi vår kunnskap om hvordan cyberkriminelle tenker og hvordan du kan beskytte din virksomhet godt. Dato: 4. juni Tid: Kl. 08:30 - 10:00 Sted: Scandic Lerkendal, Klæbuveien 127, Trondheim Norske virksomheter er spesielt utsatt for cyberangrep. Vi ligger på ti på topp over nasjoner som blir forsøkt hacket. Vi ligger fem på topp over nasjoner hvor angriperne bruker e-post for å få tilgang til informasjon. Og mange norske virksomheter er allerede hacket uten at de vet det selv. Hydrosaken viser med skremmende tydelighet hvor reell sikkerhetstrusselen er, og hvor store konsekvenser et angrep faktisk kan få. Hydro estimerer selv at de tapte 350 millioner den første uken etter angrepet. Hydro er en av Norges største virksomheter, men dataangrep er ikke forbeholdt de store. Tvert imot rammer dataangrep virksomheter av alle størrelser og innenfor alle bransjer. BDO har flere av landets ledende spesialister innenfor IT-sikkerhet, og gleden av å invitere deg til et fagseminar hvor de deler sin kompetanse. På seminaret vil vi se nærmere på følgende: • Hvorfor er akkurat din virksomhet interessant for cyberkriminelle? • Trusler og trender: Hvem opererer i det digitale rom? Hvordan opererer de, og hva bør man holde et øye med? • Hvilke konsekvenser kan et dataangrep ha, og hvorfor må ledelsen og styret involvere seg? • Hvordan beskytter man seg best mot dataangrep? Seminaret er gratis, og holdes av Adam Balog, som er associate i BDO Cybersecurity. Registrering og enkel frokost fra kl 08:00.

For påmelding klikk her.

Nyeste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook Basic Square
bottom of page