top of page

BDO-seminar i Trondheim: Arv- og generasjonsskifte

Du er kanskje blant de som vurderer et generasjonsskifte fordi du har hørt at arveavgiften kan komme tilbake med en eventuell ny regjering? I vårt seminar vil vi gjennomgå noe av det du bør tenke på før du foretar deg noe.

Flere aviser har skrevet om store aksjeposter som er blitt overført til neste generasjon, uten skatt for foreldrene og uten arveavgift for barna. Det er høyst usikkert om og i hvilken form en arveavgift eventuelt kommer tilbake, men det som er sikkert er at det neppe blir gunstigere med generasjonsskifter enn slik det er akkurat nå.

Dato: 2. april

Tid: Kl. 08:30 - 10:00

Sted: Scandic Lerkendal, Klæbuveien 127, Trondheim

På seminaret vil gi gjennomgå noen sjekkpunkter du bør tenke på om du vurderer et generasjonsskifte, bl.a:

• Hvilke verdier ønsker du å overføre til barna mens du selv lever, og hvilke verdier ønsker du overført først etter din bortgang? • Hva skal til for at gaver får tilstrekkelig realitet? • Er det behov for omorganiseringer eller å optimalisere selskapsstrukturer for å forberede et generasjonsskifte? • Hva bør reguleres i aksjonæravtaler og sameieavtaler? • Fremtidsfullmakt

Seminaret holdes av advokat/partner Ingjer Ofstad, advokatfullmektig Berit Foss Presthus og partner Ståle Lorås, BDO Advokater.

Seminaret er gratis, og egner seg for dagens og kommende bedriftseiere, samt andre arvinger.

Registrering og enkel frokost fra kl 08:00.

Velkommen!

For påmelding klikk her:

Nyeste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Facebook Basic Square
bottom of page